-
A leveles tésztát engedjük ki, nyújtsuk ki, és helyezzük sütőpapírral bélelt 30x40 cm-es gáztepsibe.
-
A póréhagymát tisztítsuk meg, vágjuk karikára, a sonkát kockázzuk fel. Az olajon süssük meg a pórét és a sonkát. Ha megsült, tegyük egy szűrőbe, és jól csepegtessük le, így a tészta nem ázik el.
-
A tojásokat géppel jól kikeverjük a krémsajttal, sót és borsot rakunk rá, majd hozzáadjuk a trappista sajtot is.
-
A hagymás-sonkás masszát szétterítjük a tésztán, majd a tojásos krémet ráöntjük, és eligazítjuk.
-
Előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
sütési hőfok: 200 °C
sütési mód: hőlégkeveréses
tepsi mérete: 30x40 cm