-
A lisztet a sóval összekeverjük, és elmorzsoljuk benne a margarint.
-
Az élesztőt langyos vízben elkeverjük, és a liszthez adjuk a tojásokkal együtt.
-
Addig dagasztjuk, amíg közepes kemény tésztát kapunk. 40 percig letakarva kelesztjük.
-
Kinyújtjuk a már megkelt tésztát 2 mm vékonyra, és 10x8 cm-es téglalapokra vágjuk.
-
Mindegyik közepére rakunk 1 szelet gépsonkát, ami 1 cm-rel kisebb legyen, mint a tészta. Rá egy tetszőleges vastagságú sajtdarabot /sajtrudat /. Természetesen ez is kisebb legyen, mint a tésztánk.
-
Feltekerjük, vagy csak ráhajtjuk a tésztát, és mindenhol jól lenyomkodjuk, hogy ne jöjjön ki a töltelék sütéskor.
-
Tepsibe rakjuk úgy, hogy ne érjenek egymáshoz, és lekenjük tojással. 20 percig állni hagyjuk .
-
Előmelegített sütőben pirosra sütjük 10 -15 perc alatt.
sütési hőfok: 180 °C
sütési mód: alul-felül sütés